Technikai háttér

 

Flexi-Dent fogászati szoftver, páciens nyilvántartó, betegirányítás, praxismenedzsment, ügyfélkezelésFelhő alapú megoldás

A modern technológiának köszönhetően a Flexi-Dent rendszer adatbázisa fizikallag nem a rendelőben, hanem a Flexi-Dent saját szerverein található. Ennek hatalmas előnye, hogy nem igényel helyszíni karbantartást, installációt, kiszállást. Ez üzembiztosabb és költség kímélőbb megoldás, mint a hagyományos rendszerek lokális szervere.

 

Nincs hardver avulás, nincs szerver költség

A felhő alapú technológiának köszönhetően nincs szükség saját szerver megvásárlására, tehát az elromlani vagy elavulni sem tud. A Flexi-Dent folyamatosan karbantartja és frissíti a szervereit, úgy, hogy az nem okoz 1 perc kiesést sem a felhasználók rendszerében.

 

Folyamatos utánkövetés

Munkatársaink folyamatosan rendelkezésre állnak és segítik partnereink munkáját. Nekünk fontos, hogy vásárlóink tökéletesen elégedettek legyenek, hiszen licenc-díjas szolgáltatásunk, csak így fenntartható.

 

Nincs létszám vagy vendégszám korlátozás

Más rendszerekkel ellentétben, nálunk nincs felhasználó, páciens vagy rendelői szék korlátozás. A rendszerbe akár 1000 vagy mégtöbb pácienst lehet nyilvántartani, hozzájuk 10 vagy több orvost és 9 vagy több rendelői széket és időbeosztást lehet társítani. A Flexi-Dentet használva megszűnnek a létszámkorlátok. A kezelt páciensekhez korlátlan számban lehet leleteket vagy egyéb anyagokat (intra-orális felvétel, fénykép, digitális röntgen felvétel) társítani.

 

7/24 felügyelet

Szervereinket olyan szerverparkokban helyeztük el, ahol 24 órás korlátlan technikai felügyelet alatt állnak és a környezeti adottságok (levegő tisztaság, szárazság, hőfok, stb.) megfelelőek a folyamatos, hibátlan üzemeléshez.

 

Ingyenes oktatás

Számunkra egy ügyfél akkor ügyfél, ha gond nélkül tudja használni és használja is rendszerünket. Ezért minden új partnerünk ingyenes oktatásban részesül.

  

Adatbázis importálás

Azért, hogy az átállás ne okozzon plusz munkát vagy gondot, korábbi rendszeréből, legyen az szoftver vagy csak egy sima excel tábla, készek vagyunk adatait beimportálni új Flexi-Dent rendszerébe.

 

Biztonság

A rendszer biztonságát a folyamatos felügyelet és a biztonsági mentéseken kívül egy több szintes kódtitkosító rendszer is védi, így a rendszerhez vagy a tárolt adatokhoz, csak az adott rendelő munkatársai férhetnek hozzá, egyedi, maguk által definiált kódjaik megadásával.