Miért jó ez a fogászatnak?

 

betegirányítás - Flexi-Dent fogászati szoftver, iPhone alkalmazás, praxismenedzsment, ügyfélkezelés, betegnyilvántartás

Új betegirányítási rendszer?

Ne féljen az újtól. Az innováció fellendíti a megszokott munkát, jelen esetben pedig sokkal könnyebbé és élvezetesebbé is teszi. Egy új betegirányítási vagy ügyfélkezelő rendszer sokban növelheti ügymenete hatékonyságát.

 

 

Az Ön rendelője is elérhető az AppStore-ban

A Flexi-Dent segítségével fogászata elérhető lesz okostelefonos alkalmazás segítségével is, így könnyedén tehet szert új ügyefelekre, akinek számít a plusz prémium szolgáltatás, amit a Flexi-Dent rendszer nyújt.

 

Magas színvonalú, exkluzív szolgáltatás

Vendégei olyan 110%-os exkluzív szolgáltatást kaphatnak, amit sehol máshol még nem tapasztaltak. Ők lesznek a középpontban, úgy érzik majd, hogy minden értük van. A rendszer célja, hogy a vendégekben kialakítsa azt a gondolkodásmódot, hogy nem csak akkor kell fogorvoshoz menni, ha már fáj.

 

Folyamatos fejlesztés, havi frissítések

A rendszert folyamatosan frissítjük, amely frissítések természetesen járnak a havi licence-díj alapján, minden partnerünknek. A felhasználói visszajelzések alapján hónapról-hónapra adunk ki új verziókat, amelyeknek funkcióit a felhasználóink hívják életre.

 

Akár 9 székes rendelő kezelés, profi naptárrendszerel

A Flexi-Dent rugalmas és testreszabható naptárrendszerének köszönhetően akár 9 vagy több szék és orvos kezelhető külön időbeosztással és fogadóidővel. Tehát egy rendszerrel akár több, más helyszínen, akár más országban lévő rendelő nyilvántartását lehet kezelni. Mindezt egy rendszer áráért.

 

Rendelőre szabott, automatizált folyamatok, jelentések

Minden rendelőnek meg vannak a saját folyamatai, amitől egyedivé válik. A Flexi rendszer a nevéhez hűen flexibilis és azonnal testreszabható. Nem kell a rendelőt igazítani a szoftverhez, mi igazítjuk a szoftvert a rendelőhöz! Célunk, hogy leendő partereinknek ne kelljen változtatni a bevált rutinon.

 

Egyedi nyelvi igények

A rendszert úgy alakítottuk, hogy bármikor a kért nyelvre lehessen fordítani. Önnek nem kell mást tennie, mint segíteni a fordítói munkánkat és máris a kért nyelven használhatja a Flexi-Dent rendszert. 

 

Modern felület

A rendszer kialakításánál elsődleges szempont volt az egyszerű, letisztult felület kialakítása, annak érdekében, hogy ne kelljen megtanulni használni, hanem magától értetődő legyen, mikor és hova kell kattintani. A menürendszert úgy terveztük, hogy maximum 3 kattintással mindent el lehessen érni a rendszeren belül.

 

Teljeskörű felügyelet

A rendszer 24 órás felügyeletét a Broadwalk Holding Kft. látja el. A Flexi-Dent szerverei speciális szerverparkokban találhatóak, így éves szinten 99,5%-os rendelkezésre állást tudunk biztosítani, ezért kártérítési felelősséget is vállalunk.

 

Távmunka rendszer

Mivel a rendszer felhő alapú technológiára épül és használatához csak egy böngészőre van szükség, bárhonnan és bármikor elérhető. Ha az első rendelésre menet dugóba kerül a kezelő orvos, akár okostelefonjáról is tudja módosítani a naptárban az első időpontot, ezzel rögtön értesítve vendégeit is a várható csúszásról.