Mivel foglalkozunk, kik vagyunk?

 

"Tevékenységünk lényege, hogy olyan terméket fejlesszünk,
amely használatához ne kelljen informatikusnak lennie a felhasználóinknak." 


A Flexi-Dent a Flexi-Medical Cloud tulajdona. Forgalmazója és a magyarországi fejlesztés vezetője a Flexi-Medical Cloud Zrt. A vállalkozás tagjai és tulajdonosai az egyedi szoftver- és alkalmazás-fejlesztői piac korábbi szereplői, amely lehetővé tette a nem csak innovatív, hanem teljesen új szemlélet bevezetését is a magyarországi fogászati- és fogorvosi-szoftver piacon.

Értelemszerűen az egyedi fejlesztés területén kézenfekvő, sőt elvárt, hogy a megrendelő beleszóljon, elvárásokat támasszon fejlesztésével kapcsolatban. Ezt a szemléletet szeretnénk átültetni a fogászati szoftverek piacára is, amely révén ötvözhető egy dárga egyedi fejlesztés, egy olcsó dobozos szoftverrel. Ilyen módon az ár-érték arány magasan az érték oldalára fogja eldönteni a mérleg nyelvét, hiszen dobozos termék áron fejlesztünk és szolgálunk ki köztes módon egyedi igényeket, speciális szükségleteket, akár komplex, új modulokat. 

A Flexi-Dent rendszer célja egy olyan különlegesen felépített, prémium fogászati ügyfélkezelő szoftver, amely nem egy program, hanem egy olyan komplex programcsalád, amely teljesen egyedi igényeket is kiszolgálhat. Kutató-fejlesztő munkánk során megtapasztaltuk, hogy nincs két egyforma, de még két hasonlóan működő fogászati rendelő sem. Ez a piaci tény vezetett ahhoz, hogy olyan technológiát és felépítést válasszunk rendszerünknek, amely révén - bár hasonló az igényeket - mégis egyedileg igazított módon szolgálhassunk ki. 

Ismert tény a nemzetközi fogászati szoftver-piacon, hogy az elérhető termékek "csak egyféle, dobozos technológiaként" kínálnak megoldásokat, valamint, hogy a fejlesztések igen régiek és gyakran elavultak. 

Szintén ténykérdés, hogy a fogorvosok - egyben a klientúrák tulajdonosai - rendszerint nem technológiában, technikában jártas döntéshozók, így gyakran kénytelenek voltak a rossz és a kevésbé rossz lehetőség közül választani. Ebben szeretne a Flexi-Medical Hungary áttörő változást hozni, valóban egyedi igényeket kiszolgálni, valóban prémium szinten.

Tevékenységünk lényege, hogy olyan terméket fejlesszünk, amely használatához ne kelljen informatikusnak lennie a felhasználóinknak, valamint, hogy ne "csak egy fogászati szoftvert" kínáljunk, hanem valódi, átfogó megoldást, amely megalkuvás nélküli prémium színvonalát megérzik és pozitívan értékelik a páciensek is. Mert ők nem betegek, ők vendégek!

 

Flexi-Dent fogászati szoftver, betegirányítás, praxismenedzsment, ügyfélkezelésA Flexi-Dent egy speciálisan fogászatok számára kifejlesztett szoftver. Lényege, hogy az átlagos betegekben és páciensekben igazi vendég érzetet kelt, mindezt kiemelten a legmodernebb eszközök, tabletek, okostelefonok segítségével.

A fogászat hagyományosan magas minőségű és magas presztizsű szakterület Magyarországon, így sok rendelő kifejezetten építhet a külföldi kilentúrára is. Rendszerünk az ő még magasabb szintű igényeik és elvárásaik kiszolgálását is segíti, áthidalva az időt és a távolságot.

A Flexi-Dent lényege egy felhő alapú, távoli elérésű központi adatbázis (állandó saját biztonsági mentésekkel), amely személyre és feladatkörre szabva elérhető monitoron, orvosi székben, tableten, mobiltelefonon, az asszisztenciának, vagy bármely munkatársának!