Miért éri meg fogorvosi szoftvert váltani?

 

fogászati szoftver csere váltás prémium újszerűNaprakészebb

A Flexi-Dent rendszer fejlesztése közben folyamatosan építkeztünk a konkurencia pozitív tulajdonságaira, illetve arra, hogy a velük kapcsolatos negatív tapasztalatokat, hibás működési formulákat kijavítsuk, tökéletesítsük. Az sem elhanyagolható, hogy a konkurens termékek releváns része túl régi fejlesztés. A Flexi-Dent rendszer nem azért, naprakészebb és jobb, mert okosabb emberek fejlesztették, hanem azért mert ez a legújabb és legmodernebb technológiákat használó rendszer, továbbá mert nekünk már volt módunk tanulni a konkurencia hibáiból és figyeltünk rá, hogy ne kövessük el azokat mégegyszer.


Ügyfélbarátabb

Nem csak a rendszer, hanem a fejlesztő cég is ügyfélbarátabb. Nálunk nem kell a programozónak magyarázni a problémát, aki legjobb esetben is csak azt mondja, hogy a hiba az ön gépében van. Aki Flexi-Dent szoftvert használ páciensei nyilvántartására, az napi telefonos ügyfélszolgálatot, online segítséget és helyszíni oktatást is kap, korlátlan számban, ami benne van az árban. További előny Önnek, hogy ha elakad, akkor nem a fejlesztővel, hanem “emberi” nyelven beszélő ügyfélmenedzsereinkkel és szakértőinkkel beszélgethet a problémáról, akik garantáltan megoldják minden gondját.


Biztonságosabb

A felhő technológiának köszönhetően adatai nagyobb biztonságban vannak minden értelemben. Szervereink Budapesten két helyen, speciálisan kialakított szerver központokban találhatóak (Invitel), ahol a 7/24 órás fegyveres biztonsági szolgálat, az állandó 18 Celsius fokos hőmérséklet, szélessávú internet, illetve a szünetmentes áram elletás garanciálisan biztosított, így adatai védve vannak a fizikai lopástól, sérüléstől, rongálástól, illetve a technikai nehézségektől (pl. áramszünet). Az adatkapcsolati biztonságról SSL titkosítási védett hozzáférés gondoskodik. Ha még ez sem lenne elég, akkor Ön a nap bármelyik időpontjában egy gombnyomással néhány másodperc alatt, tud teljes biztonsági mentést készíteni, lokálisan a saját gépére, a teljes páciens adatbázisáról.


Olcsóbb

Kiszámolta már, hogy mennyibe kerül Önnek havonta mostani rendszere? Egy helyi szerver üzemeltetése minimum 10.000 Ft havonta, hiszen az abban lévő 500W-os tápegységnek éjjel-nappal üzemelnie kell a hónap minden napján és akkor még csak az elektromos áram díjáról beszéltünk, a rendszergazdai szolgáltatásról még nem. Arra pedig gondolni se merjünk mi történik, ha egyszer valami tönkre megy, elromlik, leáll, nem indul újra. A Flexi-Dent használatával ezek a problémák megszűnnek és már a villanyszámlával és a rendszergazdai költségekkel megtakarította a Flexi-Dent rendszer havidíját.