Miért jó a páciensnek?


Mert...

elégedett prémium páciens ügyfél vendég

...a Flexi-Dent egy olyan fogorvosi praxismenedzsment szoftver, amely eltér az eddig a piacon megjelent szereplők termékeitől. A Flexi-Dent révén új lehetőségek és új megoldások alakulnak ki. Korábbi nyilvántartási szoftverébe nyilvánvalóan nem láttak bele a páciensei. Lássuk be, jobb is, hiszen sokszor maga a praxis-vezetés vagy a fogorvosi gárda sem tudja jól és hasznosan kezelni a rendelő szoftverét. 

A Flexi-Dent egy olyan betegirányítási praxismenedzsment szoftver, amely használatához nem kell informatikusnak lennie, sőt, nem csak, hogy betegei ezentúl beleláthatnak, de érdemes is belelátniuk rendszerébe. Gondoljon bele, mennyivel egyszerűbb lenne, ha a berendelési naptárba bejegyzett időpontról a páciensei azonnal automatikus bejegyzést kapnának saját telefonjuk naptárába. Micsoda luxus és kényelem? Micsoda hírérték? És ez csak egy a sok közül a Flexi-Dent képességei és lehetőségei közül. 

 

Folyamatos kapcsolattartás

Az okostelefonos alkalmazáson és az online felületen keresztül a páciens folyamatosan nyomonkövetheti a kezelésével vagy vele kapcsolatos eseményeket. Tájékoztatást, értesítő üzeneteket, emlékeztetőket kap a fontos dolgokról, teendőkről. Zsebében hordja kezelési tervét, röntgen felvételeit, leleteit.

 

Komfortérzet

A folyamatos kapcsolattartásnak köszönhetően a páciens, vendégnek érezheti magát. Olyan vendégnek, aki nem csak a fogászati beavatkozásban, hanem az azzal járó adminisztrációs vonalon is prémium kiszolgálást kap, így kialakul benne egyfajta kötődés és még hűségesebb visszajáró vendég lesz belőle, hiszen látja, hogy itt minden érte van, mindenki érte dolgozik és teljeskörű, prémium kiszolgálást kap.

 

Könnyű kezelhetőség

A modern dizájnnak és a letisztult menürendszernek köszönhetően a vendégek számára a rendszer szerethetővé válik, ami arra készteti őket, hogy a kezükbe adott eszközöket (mobilalkalmazást és online felületet) használják is. Ezek használata megkönnyíti mind a rendelő, mind a páciensek életét.

 

Időt és távolságot hidal át

A mobilalkalmazás aktív használatával időt és pénzt tud megtakarítani a rendelő és a vendég is. Hiszen minden változásról, csúszásról azonnal értesül, így ő maga is tud saját idejével tervezni. Továbbá a rendelkezésre álló eszközök segítségével könnyen menedzselheti, cserélheti időpontjait is, amiről pedig a rendelő kap értesítést!